UPsetters har skrivit avtal med Loud Literary Agency

Sommaren 2007 fick UPsetters (Ulf Broberg och Peter Lundström) ett agentavtal med Hanserik Tönnheim och Joakim Hansson i Loud Literary Agency.

Avtalet innebär att Loud Literary Agency företräder Ulf&Peter som författare. Hos Loud hamnar de i gott sällskap med författarkollegor som Tove Klackenberg, Björn Ranelid, Amanda Ooms, Lars Bill Lundholm, Ulf Lundell, Åsa Schwarz, Niklas Rådström, Zac O´Yeah och många fler.

Loud Literary Agency startades 2005 som ett samarbete mellan veteranen Hanserik Tönnheim och nykomlingen Joakim Hansson. Loud Agency representerar ett antal bästsäljande Skandinaviska författare, verksamma i många olika kategorier, bland annat modern journalistik, skönlitteratur och humor. Loud representerar också ett antal engelska och amerikanska författare.

I september 2007 förvärvade Loud Agency konkurrenten/kollegan Bengt Nordin Agency. Bengt Nordin var den förste litteräre agenten i Sverige, internationellt välrenommerad med klienter som Marianne Fredriksson, Liza Marklund, Camilla Läckberg, Mari Jungstedt och flera.

Loud Literary Agency arbetar i nära samarbete med Tönnheim Literary Agency, en av de största agenturerna i Skandinavien och Norra Europa. Tönnheim Literary Agency representerar några av de bästa Scandinaviska non-fictionförfattarna, mestadels på områden som historia, managementlitteratur, psykologi och mat&dryck.

- Det känns väldigt bra, och vi är övertygade om att samarbetet med Hanserik och Joakim kommer att vara väldigt bra för oss och vårt författarskap, säger Peter Lundström i en kommentar till avtalet.